Baca Sistemleri » IMR » IMR 7500
 

Ürün Tanimi:
IMR 7500 endüstriyel uygulamalarda, atik gazdaki sürekli emisyon izlenmesinde ( CEM ) kullanilan bir ölçüm cihazidir.
 
 

Kullanim Amaci:

IMR 7500, elektrokimyasal sensör kullanarak ölçüm yapar ve analizörle birlikte kullanilabilecek olan gaz sartlandirici sistem, atik gazdaki kurumu ve toz parçaciklarini azaltmada ve hedef maddelerin yogusmasini engellemede etkilidir. Emisyon kontrolünün sürekli olarak yapilmasi, verimlilik kontrolü ve emisyon azaltilmasinda önemlidir.
 

Avantajlari:

  • 6 gaza kadar hemen ve sürekli ölçüm, ölçüm degerlerini ekranda görebilme olanagi.
  • O2, CO, NO, NO2, SO2 ve H2S elektrokimyasal sensör kullanilarak ölçülür. Bunun disinda, CO2 ve HC’ler infrared (kizil ötesi) sensör takilarak ve alternatif HC’ler ise pelistör sensör kullanilarak ölçülür. Ayrica atik gaz sicakligi (TAG) da ölçülen degerler arasindadir.
  • Elektrokimyasal sensör kullanilarak yapilan ölçümler, dogru ve güvenilir sonuçlar verir.
  • Yüksek dogruluktaki ölçüm sonuçlarini garanti etmek için, anahtar bilesenler paslanmaz çelik baca gazi çikis proplari, camdan yapilmis gaz sartlandirici sistemler ve pompa ve motor kalitesi gibi özelliklerdir. IMR 7500, bu özellikleri ile ön plana çikar.
  • Baca gazi analizlerine ek olarak IMR 7500, baca gazlarinin hacmini , isisini, ve hizini ölçebilir. Ölçüm verileri dijital olarak RS 232 veya RS 485 ara yüzleri yada analog sinyal olarak 4…20 mA seklinde alinabilir.
  • Uygulama ve ölçüm araliginin tam tanimi hayati derecede önemlidir. Bunun saglanmasi ve elektrokimyasal sensörleri olan bir analiz cihazi CEM uygulamalarinda iyi performans göstermektedir. Ve toplam maliyet olarak da daha ekonomiktir.
  • Gaz sartlandirici sistemde olusabilecek herhangi bir hataya ya da bozulmaya karsin, baca gazi çikis yoluna nem sensörü yerlestirilir ve böylece ek bir güvenlik saglanir.
  • Entegre 5² lik bir monitör sayesinde analiz sonuçlarinin ve islem durumunun kolayca kontrol edilmesi durum sinyalleri ile saglanmistir. Durum sinyalleri, servis aygit arizalari ve online ölçümlerde analiz cihazinin durumunun görüntülenmesini ve belgelenmesini saglar.
  • IMR 7500, yillik olarak ( 365 gün )  % 98 oraninda kullanilabilirlik sunar.
  • Önceden programlanmis araliklarda analiz cihazi çevredeki hava ile 0 kalibrasyon gerçeklestirir.
  • IMR 7500’ün montaji bir bilgisayar tarafindan gerçek zamanli olarak yapilir. Ayni durum analiz cihazinin tekil standart gaz ile düzenli kalibrasyonu içinde geçerlidir.
  • IMR ayni zamanda bir veri görsellestirme yazilimi olan TabGraph +’yi sunmaktadir. Kalibrasyon yazilimi IMR 7500’ün içinde bulunmaktadir. Bu yazilim Microsoft Windows 2000 uyumlu herhangi bir bilgisayarda kullanilabilir.
IMR 7500, ölçmede çesitli sensörlerin birbirini etkileyecek karsi reaksiyonlarini engellemek amaciyla matris hesaplamalarinin kullanildigi bir matematik düzenleme programi kullanir. Bu ayarlamanin bir diger avantaji da kullanim ömrünü asan sensörlerin daha uygun hale getirilebilmesidir. Bu ayni zamanda, alisik olunmayan sensörlerin kullanilmasina bagli olarak olusabilecek olan ölçme hatalarinin olmasini da engeller.
 
  Ürün Adı
:
  Markalar
:
     
  ARAMA
 
 
  www.bacamarket.com